Over Blijf Langer Jong

Alles wat je altijd al wou weten over ons

Welkom bij Blijf langer jong! Leuk dat je onze webshop bezoekt!
Langer jong blijven, wie wil dat nu niet?!

Het is heel belangrijk wat we in ons lichaam “stoppen”. We hebben één lichaam gekregen voor het leven en doorgaans is het zo dat hoe beter we voor ons lichaam zorgen, des te beter het lichaam voor ons zorgt. We staan er dikwijls te weinig bij stil wat we per dag allemaal aan eten en drinken in ons lichaam stoppen en hiermee ons systeem belasten! We zouden juist heel zuinig op ons lichaam moeten zijn!

Onze missie is om mensen een stukje bewustwording te geven en om mensen in contact te brengen met 100% natuurzuivere producten die ook daadwerkelijk merkbaar resultaat geven. Je kunt zelf bewust kiezen waar je jouw lichaam mee vult en wat je op je huid smeert.

Als we geen goede voeding tot ons nemen en ook onze huid niet goed verzorgen zal het verouderingsproces veel sneller verlopen, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, dan wanneer we bewust ons lichaam goede voeding toedienen en onze huid verzorgen met ingrediënten uit de natuur, die geen schadelijke bijwerkingen hebben zodra ze in het bloed terecht komen.

Blijf langer jong biedt producten aan die ondersteunend werken bij een gezonde levensstijl. Blijf langer jong wil mensen ervan bewust maken dat hun lichaam het allerbeste verdient. Daarom bieden wij uitsluitend producten aan die echt 100% natuurlijk zijn, zonder chemische en schadelijke stoffen, vulmiddelen en andere gevaarlijke ingrediënten die indirect of direct erg schadelijk zijn voor de gezondheid.

De producten van Havvn helpen je hierbij. Daarnaast kun je lezen dat naast een goede invloed op je lichaam qua voeding etc, de producten ook bijdragen aan meer energie, een fitter gevoel en vele andere voordelen!
Daarom is ook ons motto: ‘Blijf langer jong, van buiten én van binnen!’

 

We zijn trots om te vermelden dat reeds vele bezoekers de weg naar onze webshop hebben gevonden en we een grote groep trouwe klanten hebben! Dat onze klanten erg tevreden zijn, kun je lezen onder ‘tevreden klanten‘.

Bij ons staan klanttevredenheid en service in een hoog vaandel! Wij streven er naar om jouw bestelling binnen 1 werkdag te versturen.

Waar onze webshop zich ook mee onderscheidt is dat je zelf bepaalt hoe je bestelt. Dit kan uiteraard via onze webshop, maar je kunt ons ook bellen om je bestelling door te geven of dit per email naar ons toesturen. Ook bepaal je zelf op welke manier je betaalt; Je kunt bij onze webshop vertrouwd betalen met Ideal, of als je wilt met een bancaire overboeking.

Mocht je vragen hebben, stel die gerust! Wij zullen jouw vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

We hopen dat je net zo enthousiast wordt over onze producten als wij! Laat ons gerust weten wat je van onze producten vindt en wat je persoonlijke resultaten en bevindingen zijn.

Een gezonde groet,

Marieke van den Boogert,
Blijf langer jong