Tevreden klanten

Mijn man en ik drinken sinds 6 jaar dagelijks een glaasje jus. We kregen de tip toen mijn man een ernstige auto immuunziekte bleek te hebben. Inmiddels is hij weer beter maar het glaasje jus is gebleven. We voelen ons er allebei beter bij: meer energie, zelden de griep en mijn menstruatie cyclus is sinds de jus voor het eerst in mijn leven regelmatig.

Inmiddels drinken heel wat mensen in onze omgeving ook de jus. De bestelling bij Marleen gaat altijd super snel en makkelijk, heel fijn!

“Ik gebruik Jus nu al weer 6 jaar. Ik neem ’s winters 3 “borreltjes” jus per dag, dat betekent voor mij geen griep of winterdip, een snotneus is een slokje extra en de volgende dag is het weg. Voorjaar en zomer voldoet met ochtend en avond. Het lichaam herstelt sneller van blessures of nachtelijk werk (horeca).
Mijn oudste zoon drinkt gezellig met mij mee en mijn moeder neemt iedere 2 weken een fles mee vanwege dat haar haren dan een stuk minder uitvallen en ze zich stukken beter voelt.
Als ik ga voetballen of trainen dan gaat er standaard een Go-stick in het petflesje water waardoor ik een langer uithoudingsvermogen krijg en een kortere herstelperiode en….geloof het of niet je gaat er positiever van denken/doen staan. 

Ik zou iedereen willen adviseren. Probeer het 2 maanden en probeer te ontdekken wat het met je doet, vaak heb je het niet eens door maar dat merk je pas als er weer een tijd mee stopt. Zonder Jus ben ik Dennis en met Jus Dennis +.
Beter kan ik het niet uitleggen.
Dennis Vingerling, Eigenaar van Eendrachtshoeve Party’s

“Al vanaf de eerste dagen nadat ik met de jus begon merkte ik resultaat. Het is echt een powerstart voor je lichaam. Alsof je systeem wakker geschud wordt op een prettige manier. Het geeft mij het gevoel dat er stoffen in mijn lichaam aangevuld worden die het goed kan gebruiken en ik niet uit mijn normale voedingspatroon haal. Gedurende de dag voel ik me fitter. Ook tijdens het sporten heb ik meer energie en kan ik langer doorgaan. Omdat ik de koude jus wat minder prettig vind in mijn maag, schenk ik het een kwartiertje van te voren alvast in een glaasje en laat het even staan. De smaak is zoet met een bittertje erin. Het laatste slokje proeft wat stroef in je mond door het extract. Dit is echter niet hinderlijk. Als oppeppertje tussendoor doe ik soms een scheutje jus in een glaasje water als een gezonde vruchtendrankje. Kortom, een hele tevreden havvn jus gebruiker die het van harte aanbeveelt voor iedereen die zichzelf wat extra’s gunt.”

“Mijn man is herstellende van ischias. Dit ging op een gegeven moment heel langzaam. Hij had geen energie meer en was ook wat depri. Lichamelijk ging hij langzaam vooruit. Ikzelf gebruik al jaren de Havvn Jus. Ik voel me er enorm goed bij. Ik vroeg aan Marleen wat handig was, zij raadde de sticks aan. Vanwege de hoge hoeveelheid vitamine B in deze sticks. Al heel snel had mijn man meer energie en voelde zich stukken beter. Hij is nog steeds herstellende maar zeker een stuk vooruit gegaan door de sticks. Hij gebruikt ze nu 2 of 3 keer in de week. Wij zijn er van overtuigd dat dit hem weer een zet in de goede richting heeft gegeven. Hij is zich ook stukken prettiger gaan voelen. Enorm blij en dankbaar hiervoor.”

“Ha Marleen, je wil niet weten wat er gebeurt, ik ben zo’n 3 maanden gestopt geweest met jus. Laatste tijd lusteloos tot aan depri aan toe. Ik heb nou 4 uur geleden het eerste shot jus naar binnen gewerkt en dit is echt bizar. Ik voel weer dat ik leef!! pfff groeten Dennis”

“Het effect wat je ondervindt als je Jus gaat gebruiken is voor mij al ruim 10 jaar geleden. Na een week of 3 ga je jezelf veel fitter voelen en wordt meer actief. Verkoudheden worden een uitzondering. Voel mijzelf na zoveel jaren gebruik nu beter dan ervoor. Heb het aan diverse mensen aanbevolen die er ook het effect van ondervonden en nu trouwe gebruikers zijn. Wil het feitelijk niet teveel aanprijzen omdat ik het misschien zelf moeilijker kan kopen als teveel mensen het gaan gebruiken. Tip: geniet van het leven!”

“Bij toeval werd mij Jus geadviseerd. En reeds 5 jaar gebruikt mijn vader dit fantastische geconcentreerde sap dagelijks tweemaal. Als vast onderdeel naast zijn parkinson medicijnen. En veel medepatiënten uit het zorghuis zijn er ook toe overstapt. Veel vrouwen met blaasproblemen.
Mijn vader heeft al een paar jaar een urinekatheter. Hij is nu 86 jaar oud. Hij heeft al 20 jaar parkinson die heel langzaam gaat. Toen hij een keer erg in de war was en zelfs agressief gedrag vertoonde ( nog nooit van leven was hij zo) bleek dat zijn jus al een twee weken niet meer werd gegeven omdat ’t op was.
Dit zuiverende middel werkt fantastisch en zeer doeltreffend op de blaas en urinewegen! Als die plekken vervuild of licht ontstoken zijn is het welbevinden ook ‘ vervuild’. Het kleine glaasje tweemaal per dag aangelengd met water of puur of in t toetje werkt fantastisch. In de maand zonder jus heeft mijn vader twee blaasontstekingen gehad en antibiotica!
Een duidelijk verhaal. Bovendien ziet hij er blozend uit. Groeten. Annelies Peet namens mijn vader.”

“Ik gebruik de Go Sticks i.p.v. de ‘vier uur cup a soup’ op het werk. Zo’n inkakmoment qua energie en lekkere-trek-moment. Het helpt heel wat beter dan cup a soup kan ik je vertellen. 
Door de lekkere zoete smaak van natuurlijke zoetstof (stevia) een heerlijke drank om te drinken in mijn suikerarme eetpatroon. Ik ben erg blij dat mijn weerstand bij het gebruik van de go-sticks prima is.
Ik gebruik de dag- en de nachtcrème. Een van de weinige natuurlijke producten die er bestaan (er zit zoveel troep doorgaans in huidproducten) en waar mijn huid niet allergisch op reageert en stralend bij blijft. Aanrader!

De snelle bezorgservice en snelle reacties van Marleen helpen erg bij het ‘een tevreden klant’ zijn. Groet, Lia

“Al enige tijd gebruik ik de crèmes van DNA. Ik vind het super in gebruik, mijn huid is er erg van opgeknapt, krijg ook heel vaak complimenten, af en toe wil ik overschakelen op wat anders, maar ik heb na een week al spijt. Vaak zijn andere producten goedkoper, toch blijkt dat de investering het waard is. Ik was erg benieuwd naar de jus, en deze heb ik nu ook een aantal maanden geprobeerd. In combinatie met de crèmes werkt het super voor je huid. Ik voel me beter en mijn huid ziet er nog een tikkeltje mooier uit.
Marleen ik vind het fijne producten, ze doen echt wat ze zeggen, en het contact met jou verloopt ook altijd prettig.”

“Sinds 1985 ben ik MS patiënt. Daar was best goed mee te leven tot acht jaar geleden. Ik ging steeds meer achteruit en kon niet meer lopen. Per week werd mijn gezondheid slechter. Ik ben toen weer naar de neuroloog gegaan en hij schreef mij een chemokuur voor om de MS te stabiliseren.
Dat heb ik gedaan. Ik kwam onder behandeling bij een oncoloog en dan wordt onder andere het bloed iedere vier weken nagekeken. De bloedwaarden worden dan naar de oncoloog gestuurd. Mijn oncoloog kon aan mijn bloedbeeld niet zien dat ik een chemokuur kreeg!!
Zo goed werkt de JUS, die ik toen al een paar jaar dagelijks nam.

Verder is het zo dat ik dagelijks persoonlijke verzorging krijg. Deze mensen komen bij diverse andere patiënten over de vloer en nemen dan een verkoudheid, een griep of andere virussen mee. Dankzij de JUS ben ik niet een keer besmet geweest!! Ik neem gewoon iedere ochtend een borrelglaasje JUS en het bevalt mij prima.”

“Hoi Marleen, mijn huid reageert super op de producten. Ik ben er ontzettend blij mee. Onder de nachtcrème gebruik ik de antirimpelcrème zoals je mij had geadviseerd, het werkt echt!!!. Heerlijk dat het 100% natuurlijk is!!! waar vind je nog zoiets!? Antioxidant go stick smaakte ook lekker trouwens. Nogmaals dank voor de snelle service. Groetjes, Ana”

“We gebruiken nu bijna 4 jaar Jús. Door mijn chemische achtergrond weet ik wat vrije radicalen kunnen doen in het lichaam. De antioxidanten die in de Jús volop aanwezig zijn pakken deze vrije radicalen aan. Het is dus wetenschappelijk goed te verklaren dat de kans op allerlei ziektes verminderd wordt. Om dit te bewijzen is een langdurig onderzoek noodzakelijk maar wij constateren een opvallend fenomeen. We waren elk jaar 1 of 2 keer verkouden, keelpijn of iets dergelijks. Zowel mijn vrouw als ik hebben in die 4 jaar slechts 1 lichte verkoudheid gehad! Zo’n toeval bestaat dus niet. Om deze reden hebben we Jús aan 2 vrienden aanbevolen die het nu ook gebruiken.”

“Beste Marleen, Ik heb inmiddels twee van de drie proefjes gebruikt. Ik merk dat mijn huid er goed op reageert en er rustiger van wordt. Ik ben van plan om mijn oude nachtcreme (van Vichy) op te maken en daarna de creme te bestellen bij u. Nogmaals hartelijk dank voor de proefjes en uw belangstelling! “

“Zelf gebruik in Jus omdat ik het een goed concept vind: een mix van vruchtenextracten, groenten en paddenstoelen, vol met vitamines, polyfenolen en essentiële suikers. Ik adviseer Jus vooral aan patiënten die niet in staat zijn of een hekel hebben aan het slikken van pillen. De meeste multi’s zijn erg groot en dat kan voor sommigen lastig zijn.”

“Ik ben tevreden met de DNA skin care en zie inderdaad verbetering! Gezondere uitstraling. Vanwege het wandelen wat mijn hobby is, ben ik veel buiten. Mijn huid is met deze crèmes beter beschermd, voelt goed aan en is minder rood.”

“Ik heb jarenlang eczeem gehad, veel verschillende onderzoeken gehad, verschillende specialisten hebben mij geholpen. Veel zalfjes, tabletten gekregen, ik ben zelfs eraan geopereerd maar niets heeft mij geholpen. Uiteindelijk is mij verteld: u moet er mee leren leven.

Ik ben op een beurs in Hardenberg met de Havvn Jús in aanraking gekomen, en dacht dat kan ik altijd een keer proberen. Ik heb me aangemeld en de Jús gebruikt. Sinds het gebruik van Jús heb ik nergens meer last van, en kan ik alles weer doen wat ik in de tijd met mijn eczeem niet kon doen.

Ook een kennis van ons wou het eens proberen. Door ziek zijn waren de bloedwaarden niet goed. Ook bij het gebruik van Havvn Jús, waren de bloedwaarden weer goed.”

“Sinds eind 2011 drink ik Jus op aanraden van een vriendin omdat ik in een heel hectische tijd zat met veel stress; normaal heb je dan een verminderde weerstand maar ik heb toen en erna geen griep of verkoudheid gehad en voel me energieker.

Mijn moeder drinkt het nu ook op mijn advies, wil haar graag nog lang bij me houden! Ze had ieder jaar een aantal malen last van blaasontsteking. Sinds ze Jus drinkt niet meer! Ook heeft ze afgelopen jaar geen griep gehad, wat ze voorheen wel altijd moest doormaken. Voor haar is het een ‘heilig’ drankje. En nog lekker ook.”

“Omdat ik erg vaak verkouden en grieperig was, kreeg ik van een collega de tip om Jús te gaan proberen. Sinds ongeveer anderhalve maand drink ik iedere ochtend Jús en na een paar dagen merkte ik verschil. Vooral ’s morgens met opstaan heb ik meer energie en kom ik gemakkelijker uit bed. Daarnaast merk ik dat ik minder last heb van verkoudheid en keelklachten, waar ik erg blij mee ben aangezien zingen mijn hobby is. Voor mensen die meer weerstand willen opbouwen, is dit product zeer de moeite waard om uit te proberen!”

“Ik gebruik nu ongeveer 2 maanden de dna huidverzorging en wat ben ik blij dat deze produkten ben gaan gebruiken! Ik had al zoveel geprobeerd aan cremes dat ik de hoop had opgegeven voor mijn probleem huidje! Mijn huid was erg vet met droge delen, snel rood, eczeem plekjes en vergrote porien! Nu ziet mijn huid er weer goed huid! Kan de deur uit zonder make up! Ben er echt heel blij mee! Ben je sceptisch vraag Marleen om een proefmonster, ik zag al na 3 dagen verschil! Groeten Paulien”

“De crème is heerlijk vol, en ik gebruik het ook in de winter voor die droge toetjes van mijn kinderen. Ik weet dat ik er verantwoorde crème op smeer. Ik vind de geur ook heel fijn! Het voelt goed en is gewoon puur natuur!”

“Ha Marleen!! Aah wat ben ik blij met je crème!! Dat is een heerlijke crème!! Tis echt ongelofelijk, maar na een nachtje zei m’n ma al; ”he Rian, je huid is niet meer zo vurig!” Echt geweldig! Ik merk nu ik weer mijn eigen crème smeer, ik weer vuurrode wangetjes krijg… Dus ik ga ook maar aan de DNA!! Heel erg bedankt! Je wil niet weten hoe blij ik ben! Liefs Rianneke”

“Marleen maakte mij enthousiast en nieuwsgierig naar de JUS. Hoe kwam dat? Ik heb een drukke baan en ben eigenlijk altijd bezig. Dit zorgde voor stress en spanning. Ik had veel last van oneffenheden in mijn gezicht, vooral tijdens de menstruatie. Daarnaast had ik best veel last van haaruitval, hier maakte ik me zorgen over. Ik was dan ook op zoek naar een gezondere levensstijl, maar wist niet zo goed wat bij mij zou passen. Natuurlijk, meer bewegen en momenten van rust en ontspanning, dat is belangrijk, maar echt resultaat merkte ik toen ik ook JUS ging gebruiken. Toen Marleen mij over de JUS vertelde, werd ik hier heel nieuwsgierig naar en daarom heb ik het een paar maanden geprobeerd. Ik merkte resultaat, maar wist toch niet zeker of het door de JUS kwam. Marleen adviseerde me daarom even te stoppen met de JUS, om te kijken of ik verschil merkte…en…dat merkte ik! Daarom ben ik er na een paar maanden weer mee begonnen. Inmiddels gebruik ik de JUS al ruim 1,5 jaar. Mijn haaruitval is over en mijn gezicht is ook veel rustiger en zachter geworden..en dat terwijl ik nog steeds dezelfde drukke baan heb! Ik kan het echt iedereen aanraden!”

“Vanaf het begin dat de Jus en de GO-sticks in NL verkrijgbaar waren ben ik het gaan gebruiken; net als de rest van ons gezin (vrouw, 2 kinderen van 9 en 12). Wat al snel opviel was dat we meer energie hadden, nagels, huid en haar er beter uitzagen en weerstand verbeterde. Bij een naderende griep nemen we ipv 1 keer per dag 2 x en meestal is de griep snel weer weg. De GO-sticks gebruik ik zelf vóór en tijdens het sporten (hardlopen, regelmatig lange afstanden >20km) en merk dat ik er goed van herstel en verzuring van spieren minder snel optreed. Ik kan iedereen deze producten aanraden. De webshop is lekker overzichtelijk en duidelijk, hoop dat veel mensen hem weten te vinden.”

“Al vanaf het prille begin dat JUS in Nederland wordt verkocht ben ik een enthousiaste “verslaafde”…… Iedere ochtend een borrelglaasje, ik kan geen dag zonder!!!!! Caroline”

“Al meer dan een jaar ben ik trouwe gebruiker van de HAVVN JÚS. Ik voel me er prima bij. Het vervangt mijn dagelijkse fruitconsumptie en mijn multi-vitamine. Daar ben ik erg blij mee omdat mijn spijsvertering niet goed reageert op citrusfruit.

Ben ik al enthousiast over de JÚS, nog blijer ben ik met de DNA-huidverzorging. Die heeft echt een super effect op mijn grove poriën: veel minder talgproductie en poriën die veel minder open staan! Dus ook minder irritaties. Al met al, een fraaiere en rustiger huid! Fijn dat ook mijn dochter dezelfde huidreactie heeft. Ook zij wil voorlopig geen ander product meer op haar huid!”

Ik ben erg tevreden over de producten van HAVVN. Ik gebruik nog geen maand de
gezichtsproducten, en ik merk een beduidend verschil, alle oneffenheden zijn weg, mijn huid glanst en ziet er gezond uit, ik ben er erg enthousiast over. Zelfs mijn man zei: Anneke wat is je huid toch zacht, dat het hem, als man, opviel, nou dat wil wat zeggen, ha, ha.
Tijdens de menstruatie is mijn huid ook rustiger en mooier, dat was voorheen nooit, altijd pukkels en een onrustige huid. Ook de tonic en de cleaner geven goede resultaten. Ik ben benieuwd hoe dit zich nog verder gaat ontwikkelen. Marleen heeft me fijn geholpen, alles werd netjes geleverd na betaling, een kort maar fijn contact. Leuk dat er nu een website is, veel succes er mee. Ik ben fan.”

“Het gebruik van voedingssupplementen is vaak “je moet er in geloven”. Prima maar in mijn geval is dat niet zo. Met mijn wetenschappelijke achtergrond wil ik toch graag iets concreets ervaren.

We gebruiken Jus nu denk ik meer dan 10 jaar en dat is niet voor niks. Het is ons ooit aangeraden door een arts met een Chinese achtergrond. Hij en zijn vrouw namen het ook en hadden duidelijk meer energie door het gebruik van Jus.

Het bewijs in ons geval is dat we sinds we Jus gebruiken zelden meer verkouden zijn en met de energie zit het ook snor. We zijn namelijk niet meer zo piep! Voor het gebruik waren we elk jaar minstens 1 keer flink verkouden en nu sporadisch.

Vooral het onderhouden van je immuunsysteem is nu erg belangrijk en naast het dagelijks gebruik van vitamine D3 gaan we lekker door met Jus.”

“De Jus is een geweldig sterk produkt. Prof. C. Klaver van EMC / Universiteit Nijmegen
heeft al jaren geleden Jus-anti-oxidant aan mijn vrouw voorgeschreven.
Sindsdien gebruiken mijn dochter en ik ook Jus.
We hebben nooit meer enige verkoudheid meegemaakt.
Kennelijk worden verkoudheidsvirussen geneutraliseerd.”